Friday, June 5, 2009

JOAN PLUM READING

Robby's CONSULTATION Services
to answer your questions about bodybuilding,
old school training and healthy lifestyle -
 ● www.robbyrobinson.net/consultation.php ● 
ARE PEOPLE LOOKING
AT THEIR REAL PERSON?

WHAT HAPPENED
TO THEIR VISION
OF BEING ABLE TO SEE
THEMSELVES?




DIARY OF A BODYBUILDER

ON MY FLIGHT TO ENGLAND I MET A MOTHER AND HOUSE WIFE LOOKING FOR A WAY TO CHANGE HER FAMILY’S EATING HABITSAFTER ALTERING HER OWN. 


I FOUND SOMEONE THAT WANTED TO DO SOMETHING POSITIVE TO CHANGE HER KIDS TASTE BUDS. 
www.robbyrobinson.net/motivation.php

SHE WAS READING A NEW BOOK CALLED "IN DEFENSE OF FOOD: AN EATER’S MANIFESTO" BY MICHAEL POLLAN. FROM THAT A CONVERSATION STARTED ABOUT EATING. 

YOU COULD NOT HELP BUT FEEL HER FRUSTRATION ABOUT WHAT SHE SHOULD DO TO GET HER KIDS TO EAT MORE NUTRITIOUS FOODS

SHE TOLD ME, HER SON GOES WITHOUT EATING FOR 11 HRS. I COULDN’T HELP THINKING HE’S A DIABETIC KNOCKING AT THE DOOR.

AFTER LIVING IN EUROPE FOR YEARS TO MAKE A LIVING AS A PROFESSIONAL BODYBUILDER, IT HAD BEEN A DECADE SINCE I TRAVELLED THERE. 

Robby's dietary anabolic SUPPLEMENTS,
OILS and HERBS for natural fat loss
and muscle growth at any age
www.robbyrobinson.net//anabolic-pack.php
IT WAS MIND BLOWING TO SEE HOW PEOPLE’S WEIGHT 
HAS CHANGED


TO SEE SO MANY HUMANS OF EVERY ETHNICITY AND AGE ALLOWING THEM-SELVES TO BE TOTALLY CONSUMED BY OBESITY WAS BREATH TAKING...

MORE THAN ANYTHING KIDS ARE CONSUMED BY IT, GENERATION AFTER GENERATION. MC DONALD, BURGER KING, KENTUCKY FRIED CHICKEN HAS TAKEN OVER HUMAN MINDSETS AROUND THE WORLD. 

"BLACK PRINCE", "BUILT" or "MUSCLE vs HUSTLE"
-- shirts, hats and posters --
www.robbyrobinson.net/motivation.php

IT IS SHOCKING THAT
OBESITY
IS NOW CONSIDERED
NORMAL


ARE PEOPLE LOOKING AT THEIR REAL PERSON? 

WHAT HAPPENED TO THEIR VISION OF BEING ABLE TO SEE THEMSELVES? 



www.robbyrobinson.net/dvd_built.php
THE BODY AND ITS HEALTH DOES NOT JUST TAKE CARE OF ITSELF

IT TAKES DOING SOMETHING ABOUT IT

AT SOME POINT 
YOU HAVE TO DRAW A LINE IN THE SAND OF REALITY...

PEACE, ROBBY 

© ROBBY ROBINSON
▶ www.robbyrobinson.net

4 comments:

Anonymous said...

Robby,
Obesity is really common. If you are 30 lbs. over your weight you are considered obese. Therefore, you might be considered obese. I have never eaten at McDonalds, Burger King etc. However, that is prevalent, and convenient. With two working parents, cooking is almost obsolete. I eat very well. and I know you do. All you have to do is walk in to a Cancer clinic, and see the Breast Cancer patients, and they are mostly 18-20 yr. olds. What is happening to us? We need to hear voices like yours to awaken our society. I was in a restaurant near Ichetucknee springs in Florida. I was overhearing a conversation of German tourists about how fat they thought Americans were. We really need to do something.
Stan Morey, Ph.D.

Unknown said...

DURING THE LAST DECADE AMERICANS SEEM TO HAVE LOST THEIR DESIRE AND WILL POWER TO LIVE CONSCIOUSLY. I HAVE ENCOUNTER A GROWING NASTINESS AND HUGE WEIGHT INCREASES AT EVERY LEVEL. I THINK PROZAC AND FAST FOOD HAS CONSUMED MANY THOUSANDS IN MORE WAYS THAN JUST OBESITY. I’M A GREAT LISTENER, I CAN READ MY NY TIMES AND AT THE SAME TIME HEAR WHAT’S GOING ON IN THE COMMUNITY ALL THE NEGATIVE TALK AND GOSSIP I HEAR IN THE COFFEE SHOP AND ON THE VENICE BOARD WALK IS AMAZING. DR. MOREY, I'M IN AGREEMENT WITH YOU. FOREIGNERS QUESTION OUR STRENGTH AS A NATION THAT IS MADE UP OF CITIZENS NUMBED OUT BY SEVERAL MEDICATION AND BAD EATING HABITS.
PEACE , ROBBY

Anonymous said...

110% Agree! But still, some people eat crap for a simple reason they can't have kitchens! They can't get themselves that desired access to the kitchens.... ....And for this reason they have to eat crap all over again.... ....Continuously for decades! .....I am one of them ones.... ....But still working out as hard as always did, can't gain much mass but, it still goes.... ....And there's nothing to complain about... ...We can only fight for our better future.... ....As for kids, parents are able to nail the shit!!!! Robby you're the BEST!

Unknown said...

ANDRAY,THAT I AGREE. YOU HAVE TO DO THE BEST YOU CAN. HEALTH WISE, YOU WERE ONE OF THEM. EVEN IF I HAD LITTLE MONEY. I WOULD BUY THE BEST FOOD SOURCES. I COULD AFFORD FOR MYSELF AND MY FAMILY. I GREW UP IN THAT KIND OF HOUSEHOLD. MY MOTHER AND FATHER CREATED A FARM. THAT PRODUCED FRESH EGGS, MILK FROM THE 3 COWS. FRESH BEEF FROM THE COW SLAUGHTERED, WE HAD FRESH CHICKEN MEAT, FRESH EGGS DAILY. TO THIS DAY I STILL EAT THAT WAY. STRAIGHT FROM THE ORGANICS. FARMER IN LA.